ΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΕίπαν για εμάς

ΥΕΤΟΣ Α.Ε.
Έχουμε την τιμή και χαρά να συνεργαζόμαστε σχεδόν 20 χρόνια με τον κο Λάσκο Κωνσταντίνο και ήδη από την αρχή της συνεργασίας μας διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό επαγγελματία, βαθύ γνώστη του αντικειμένου του, με επαγγελματισμό και συνέπεια ως αποτέλεσμα της πολυετούς εμπειρίας του και της προσήλωσής του στον άνθρωπο. Στο πρόσωπό του συναντήσαμε έναν πολύτιμο συνεργάτη και την πλέον άρτια και έγκαιρη εξυπηρέτηση.

ΥΕΤΟΣ Α.Ε.

Σύμβουλοι Μελετητές Ανάπτυξης & Υποδομών. Πλ. Ιπποδρομίου 7 Θεσσαλονίκη.

Αφοί Καραγιαννούδη Ο.Ε
Η Ασφαλιστική εταιρεία Δεσμός σε προσέχει σε φροντίζει και σε καθοδηγεί!! Αποτελεί εγγύηση για τα πολύτιμα υπάρχοντά μας καθώς και για ότι πιο σημαντικό έχουμε, την υγεία και την ζωή μας.Στην ασφάλεια δεν χωράνε συμβιβασμοί και υποχωρήσεις γιαυτό η εταιρεία Αφοι Καραγιαννούδη Ο.Ε συνειδητά επέλεξε την ασφαλιστική εταιρεία Δεσμός ως φύλακας των πολύτιμων αγαθών μας.

Αφοί Καραγιαννούδη Ο.Ε

Μακεδονικού Αγώνα Παλιόκαστρου Θεσσαλονίκης.

Κ. Μαυροχωρίδης και Αθ. Γλαρούδης
Οι άνθρωποι στην Δεσμός ξέρουν να εξυπηρετούν, να δίνουν τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις , πάντα με χαμόγελο και σεβασμό στον πελάτη. Όταν χρειάστηκε να αποζημιωθούμε στην επιχείρηση μας, η Δεσμός μας φέρθηκε με επαγγελματισμό και διεκπεραίωσε την ζημιά μας με τέτοιον τρόπο σαν να ήταν δικιά τους η απώλεια. Είναι επαγγελματίες για τα δύσκολα και για τα εύκολα.

Κ. Μαυροχωρίδης και Αθ. Γλαρούδης

Seaworld Diving center Mαυρομιχάλη 1 & Δελφών Θεσσαλονίκη

ΜΕΘΕΞΙΣ Μεζεδοπωλείο
Ο καλός ασφαλιστής στην αποζημίωση φαίνεται. Η Δεσμός είναι δίπλα σου πάντα. Είναι γνώστες του αντικειμένου, συνεπείς, φιλικοί, έμπειροι. Είναι σημαντικό να τους συστήνεις σε φίλους σου και να νιώθεις σιγουριά για τον επαγγελματισμό και την διακριτικότητα που χρησιμοποιούν. Στο τέλος σε ευχαριστούν και για την γνωριμία. Ο Κώστας Λάσκος έχει γράψει ιστορία στην ασφαλιστική βιομηχανία.

ΜΕΘΕΞΙΣ Μεζεδοπωλείο

Θ. Σοφούλη 111, Καλαμαριά Θεσσαλονίκης