ΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΗ Εταιρία

Η Εταιρία μας  ΔΕΣΜΟΣ   έχει ασφαλιστική εμπειρία από το 1989  προσφέροντας εξειδικευμένες ασφαλιστικές υπηρεσίες από  έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό. Η μεγαλύτερη περιουσία μας είναι η γνώση όλων των ασφαλιστικών προϊόντων . Η μεγαλύτερη ευκαιρία μας  είναι να την αξιοποιήσουμε για το συμφέρον των πελατών μας.

Συνεργαζόμαστε με το σύνολο σχεδόν των ασφαλιστικών εταιριών στον Ελλαδικό χώρο καθώς και με μεγάλο αριθμό εταιριών της Ευρώπης.

Προσφέρουμε τις πιο σίγουρες σύντομες και οικονομικές λύσεις ανάλογα με τον δρόμο που επιλέγει ή έχει ανάγκη ο πελάτης.

Διαλέγετε το δρόμο που σας χρειάζεται. 

Βρίσκουμε το προϊόν και την εταιρία που σας ταιριάζει.

ΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΓιατί να μας επιλέξετε

Για ένα πράγμα υπάρχουμε στο  επάγγελμα , για την σχέση μας με τον πελάτη (το χαρτοφυλάκιο μας  χτίζετε από σχέσεις όχι από συμβόλαια).

Η ΔΕΣΜΟΣ απευθύνεται στους καταναλωτές που δεν αγοράζουν μόνο με βάση την ΤΙΜΗ κάτι που δεν κάνουν άλλα δίκτυα διανομής.

Η Εταιρία μας δουλεύει για τον πελάτη και την επόμενη μέρα από την αγορά του προϊόντος κάνοντας καλή διαχείριση των κινδύνων και των αναγκών του.

ΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤι μας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό

  • Εμπειρία
  • Γνώση του προϊόντος
  • Αξιόπιστη σχέση με τον πελάτη

Στόχος μας ο μακροχρόνιος “ΔΕΣΜΟΣ”  μαζί του.

  • Αποτελεσματικότητα: Κάνουμε ότι υποσχόμαστε
  • Άμεση απόκριση: Το κάνουμε στην ώρα του ( ΤΩΡΑ )
  • Προσωπικά: Για εμάς, κάθε πελάρης ή συνεργάτης είναι μοναδικός.

ΔΕΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΛΑΣΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΛίγα λόγια για τον ιδρυτή της εταιρίας

Ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρίας  ΔΕΣΜΟΣ είναι ο Κωνσταντίνος Λάσκος αναγνωρισμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς , ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία όλες τις βαθμίδες της ιεραρχίας, προσφέροντας πολλά στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Ο ίδιος είναι εκλεγμένο μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου  Θεσσαλονίκης από  το 2001 έως και σήμερα. Μέλος  Διοικητικής Επιτροπής  του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Υπεύθυνος  ΓΕΜΗ και Συντονιστής όλων των Επιτροπών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Διατέλεσε Πρόεδρος Επιτροπής Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Υποθέσεων του ΕΕΘ με πλούσια δράση.